Reserveer hier uw kaarten

De Cast van HOME AGAIN

Joel de Tombe

Joël de Tombe

Joël kreeg aan het begin van zijn carrière in één keer landelijke bekendheid door zijn deelname aan het tv programma Idols, waarbij hij in het eerste seizoen de achtste plaats bereikt. Vervolgens treedt hij zeer veel op als live artiest, eerst met andere kandidaten van Idols en later met zijn eigen band. In 2006 maakt Joël deel uit van de formatie All Music, waarmee nieuwe bewerkingen van musicalnummers worden gebracht. Later was hij te zien in de musicals HAIR, Dromen Zijn Bedrog en Daendels. Voor zijn rol in Dromen Zijn Bedrog werd Joël genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent. Dit seizoen is hij ook te zien in Vroeger of Later, een liedjesprogramma met werk van Robert Long.

Maickel Leijenhorst

Maickel Leijenhorst

Maickel studeerde aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Hij trad als danser op tijdens Michael Jackon's History Tour in de Amsterdam ArenA, speelde bij het Nederlands Kinder Theater en was te zien in parkshows van de Efteling en Disneyland Parijs. In het theater was Maickel in Nederland te zien in Disney's High School Musical als Chad en in Duitsland in de musical Hairspray als Gilbert en 1e understudy Seaweed Stubbs.

Amir Vahidi

Amir Vahidi

Amir volgt op dit moment de opleiding muziektheater aan Codarts en was als een van de 10 finalisten te zien in de tv show 'Op Zoek Naar Joseph'.

Desi van Doeveren

Desi van Doeveren

Desi studeert aan de muziektheateracademie Codarts en was afgelopen seizoen te zien in de Joop van den Ende Theaterproducties / M-Lab productie Spring Awakening.

Nicole Rushing

Nicole Rushing

Nicole studeert aan de muziektheateracademie Codarts Rotterdam.

Coumba van Hoven

Coumba van Hoven

Coumba studeert aan de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer.

Guus Bok

Guus Bok

Guus studeert aan de muziektheateracademie Codarts en was afgelopen seizoen te zien in de musical Soldaat van Oranje.